MĒS NODROŠINĀM NEIEROBEŽOTU PIEEJU INFORMĀCIJAI
UN LABU LASĀMVIELU ATPŪTAI
Bibliotēkas paziņojumi:

Notiks seminārs "Kā pasargāt sevi no krāpniekiem internetā?"

FOTO / VIDEO / PDF / POWERPOINT
drukāt
Notiks seminārs "Kā pasargāt sevi no krāpniekiem internetā?"
Trešdien, 17. aprīlī, plkst. 11.00–12.30 Kuldīgas Mākslas namā aicinām piedalīties seminārā par finanšu drošību digitālajā vidē "Kā pasargāt sevi no krāpniekiem internetā?".
 
Seminārā uzzināsiet:

• Finanšu drošība digitālajā vidē – kā pasargāt sevi un neuzķerties uz krāpniekiem internetā. Semināra laikā dalībnieki uzzinās, kādi šobrīd ir biežākie krāpšanas veidi un kādi ir zelta likumi, lai sevi pasargātu. Kā atpazīt krāpšanu un ko darīt, ja dati tomēr ir nodoti krāpniekiem?

• Uzkrājumi šodienai un/vai nākotnei – par uzkrājumu veidošanas lomu un nozīmi mūsu ikdienā. Šajā seminārā aplūkojam uzkrājumu veidošanas paradumus sabiedrībā, uzkrāšanas veidus pēc to mērķa un termiņa, tai skaitā par uzkrājumu veidošanu bērnu nākotnei vai savām vecumdienām. Semināra mērķis ir veidot izpratni par uzkrājumu veidošanas nozīmīgumu.

• Apdrošināšana – sargs vai lieka naudas tērēšana? – vai ir vērts tērēt naudu apdrošināšanai? Semināra mērķis ir veidot izpratni par apdrošināšanas nozīmi un palīdzēt saprast, kad un kādās situācijās ir jāapsver iespēja izmantot apdrošināšanas risinājumus, lai pasargātu sevi no neplānotiem izdevumiem.